COFIRES Expert

 

Daca sunteti in cautarea amestecului ideal de servicii financiare si expertiza contabila, ati ajuns la locul potrivit! Noi oferim o gama larga de servicii pentru persoane fizice, proprietari de afaceri, directori si profesionisti independenti. Tarifele noastre sunt accesibile, avem o echipa cu experienta si tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare client in parte.
Experienta noastra, intelegerea profunda a afacerilor clientilor nostri, gandirea “out-of-the-box” si entuziasmul pe care il punem in tot ceea ce intreprindem, face din noi un partener de incredere cu care iti face placere sa lucrezi.

O consiliere buna poate deveni extrem de valoroasa in procesul de dezvoltare al unei companii, mai ales atunci cand trebuie sa se adapteze rapid si eficient la noile reglementari fiscale. Una este cand deciziile sunt luate in mod deliberat si se dovedeste ca nu sunt cele mai bune si alta este cand se iau decizii aleatorii care se pot dovedi a fi distructive.

Noi cunoastem toate posibilitatile si capcanele care pot aparea si avem o experienta considerabila in crearea unei structuri optime pentru orice tip de companie, de la infiintarea acesteia pana la gasirea celor mai bune metode de crestere a capitalului si a afacerii.

 • ajutam companiile sa treaca de la activitatea pe suport de hartie la administrarea online a afacerii;
 • suntem increzatori in intelegerea nevoilor clientilor nostri si ne straduim sa descoperim solutii personalizate pentru acestia;
 • nivelul nostru ridicat de automatizare a serviciilor oferite garanteaza un grad ridicat de precizie;
 • acordam o atentie deosebita confidentialitatii si securitatii datelor.

Reputatia firmei noastre de a furniza servicii de calitate reflecta standardele ridicate pe care le solicitam de la noi insine.

Standardele inalte, serviciile responsabile si personalul specializat este ceea ce ne diferentiaza de toti ceilalti.

Serviciile de contabilitate oferite de COFIRES sunt executate in conformitate cu normele legislative in vigoare si cuprind toate nevoile contabile pe care le are afacerea ta!

 

Intocmire evidenta contabila

COFIRES intocmeste evidenta contabila (atat evidenta contabila analitica, cat si evidenta contabila sintetica) prin inregistrarea sistematica si cronologica a tuturor documentelor de natura contabila primite de la client.

Contabilizare capitaluri si venituri

COFIRES intocmeste contabilitatea in partida simpla pentru PFA-uri, intreprinderi individuale si persoane fizice. De asemenea, intocmim si depunem toate declaratiile pentru ca tu sa nu ai nicio grija.

Completare jurnale obligatorii

COFIRES asigura contabilizarea capitalurilor, activelor imobilizate, stocurilor si productiei in curs de executie, decontarilor cu tertii, trezoreria, veniturilor și cheltuielilor.

Calcul impozit pe veniturile microintreprinderilor

COFIRES iti calculeaza impozitul pe micro, intocmeste si depune declaratiile aferente.

Reconciliere conturi

COFIRES se asigura ca toate conturile sunt “inchise” si iti detaliaza componenta lor oricand doresti.

Completare jurnale obligatorii

COFIRES asigura consultarea fisei pe platitor si corelarea datelor continute de acestea cu situatia contabila de fapt.

Contabilitate in partida simpla

COFIRES intocmeste contabilitatea în partida simpla pentru PFA-uri, intreprinderi individuale si persoane fizice. De asemenea, intocmim si depunem toate declaratiile pentru ca tu sa nu ai nicio grija.

Intocmirea balantei de verificare

COFIRES asigura intocmirea balantei de verificare si isi asumă raspunderea pentru intocmirea ei.

Calcul TVA si impozit pe profit

COFIRES iti calculeaza atat TVA-ul cat si impozitul pe profit, intocmeste si depune declaratiile aferente si iti transmite lunar situatia acestor doua taxe.

Intocmire situatii financiare speciale

La cerere, COFIRES iti poate intocmi si anumite situatii speciale, cum ar fi: situatia fluxurilor de trezorerie, situatia modificarii capitalului propriu, situatia provizioanelor, politici contabile, bugete de venituri și cheltuieli, cash flow-uri, sau completarea formularelor pentru statistică.

Contabilitate de gestiune

La cerere, COFIRES intocmeste contabilitatea de gestiune a companiei pe care o reprezentati.

Contabilitate pentru asocieri in participatiune

COFIRES asigura contabilitatea asocierilor in participatiune si facem asta incă dinainte ca asocierile sa fie reglementate de Codul Fiscal.

Intocmire situatii financiare

COFIRES intocmeste situatiile financiare semestriale si anuale si anexele acestora. Le si depunem pentru tine!

Intocmire documentatie credit si leasing

La cerere, COFIRES se poate ocupa de intocmirea documentatiei pentru credite si leasing-uri.

Cont de "profit si pierdere"

COFIRES intocmeste contul de profit și pierdere

 • Oferim solutii eficiente in rezolvarea problemelor fiscale. Veti primi informari periodice referitoare la problemele de natura fiscala, pentru a atinge obiectivul nostru comun, succesul afacerii dvs.

 • Efectuam expertize contabile, in cazul situatiilor neclare rezultate din desfasurarea unor contracte comerciale sau atunci cand exista indoieli asupra modului de calcul al impozitelor si taxelor.

 • Oferim o gama larga de servicii profesionale din domeniul financiar contabil, adaptate cerintelor fiecarui client in parte. Daca doriti sa economisiti timp si bani va asteptam sa ne contactati.

 • Scopul nostru este de a intelege afacerea dumneavoastra, de a depista problemele si de a va oferi siguranta, realizand rapoarte complete de audit financiar.

 • Echipa noastra de specialisti va ajuta sa aveti mai mult timp pe care sa-l dedicati afacerii dumneavoastra. Suntem la zi cu toata legislatia legata de plata taxelor si contributiile sociale.

 • Va oferim tot ce tine de contabilitatea in partida simpla. Noi vom intocmi toate documentele contabile care stau la baza inregistrariilor tranzactiilor economice si vom tine relatia lunara cu ANAF.

 • Impreuna evaluam situatia reala a societatii dumneavoastra, din punct de vedere legal si gasim cea mai buna solutie, indiferent de starea in care se afla evidenta dumneavoastra contabila.

 • Suntem pasul dumneavoastra spre succes! Va oferim solutii profesionale detaliate in toate etapele procesului de infiintare al firmei. Beneficiati de confidentialitatea si sustinerea noastra.