COFIRES

COFIRES va ajuta sa va dezvoltati afacerea!

     Va oferim servicii financiar-contabile, de gestiune, de consultanta si reprezentare fiscala, complete, sigure si proactive, scutindu-va de inregistrarea documentelor justificative, calculul salariilor, intocmirea si transmiterea declaratiilor, precum si de restul activitatilor contabile, asigurandu-va astfel timp suplimentar pentru a va concentra strict pe gestionarea afacerii dumneavoastra si pe realizarea de profit. Avem o echipa de practicieni cu multi ani de experienta in domeniu, implicati si calificati, membrii ai organismelor profesionale: CECCAR, CAFR si CCF. Suntem un partener de incredere in afacerea dumneavoastra!
        La COFIRES contabilitatea si serviciile de contabilitate sunt mai mult decat o evidenta contabila.

       Ne identificam cu fiecare client in parte pentru a intelege situatia unica a mediului acestuia de afaceri. La noi veti gasi intotdeauna un sfat profesionist, in timp util, alaturi de servicii transparente si preturi rezonabile. Vom fi mereu disponibili pentru a-ti raspunde la intrebari si te vom ajuta in orice situatie de urgenta. Noi suntem solutia!

Veti fi sustinuti de o echipa specializata de profesionisti, ce va discuta cu fiecare client in parte diferite aspecte ale afacerii si va va oferi solutii rapide, legale si eficiente, de inalta calitate, personalizate in functie de necesitatile fiecarui partener. La noi fiecare client este unic! COFIRES garanteaza valoarea afacerii dumneavoastra!

      Eficienta si profesionalism de la o echipa: solida, unita si experimentata. La noi veti gasi o echipa profesionista, experimentata și unita, care asigura servicii de calitate, legale și transparente, la preturi rezonabile. Vom fi mereu disponibili pentru a va raspunde la intrebari, fiindu-va alaturi in orice situatie care implica urgenta! Lucram in tandem pentru a intelege situatia unica de afaceri a dumneavoastra si vom colabora, ca un tot unitar, pentru a va ajuta sa va dezvoltati business-ul si pozitia financiara personala. Urmarim imbunatatirea fluxului de numerar si crearea stilului de viata pe care il doriti.

       Veti fi informat despre tot ce se intampla cu business-ul dumneavoastra din punct de vedere financiar-contabil, gestionar si fiscal. Oferim consultanta contabila si fiscala pentru a intelege toate elementele ce se regasesc in inregistrarile contabile, precum si in declaratiile fiscale sau raportarile financiare. Veti beneficia de rapoarte lunare de analiza intr-un mod concis si pe intelesul dumneavoastra.

 • Oferim solutii legale de reducere a fiscalitatii.
 • Pachet de declaratii lunare precum si un raport lunar gratuit individual pentru fiecare client.
 • Asistenta permanenta pe email sau telefon.
 • Gama larga de servicii transparente si rezonabile.
 • Newsletter periodic pentru a fi la curent cu cele mai importante noutati legislative, ce ar putea avea impact asupra activitatii desfasurate.
 • Disponibilitatea imediata a actelor, pregatite in caz de control.
 • Consultarea in avans a contractelor din punct de vedere fiscal.
 • Prima luna de contract gratuita pentru a va convinge de eficienta noastra.
 • Fara costuri suplimentare.
 • Prelucrarea/inregistrarea lunara a documentelor justificative primite;
 • Separarea in documente a activitatilor fara scop patrimonial, de a celor cu scop patrimonial;

atat de usor negru

 
 
PARTENER ACREDITAT

ccf camera consultantilor fiscali sigla cafr Logo CECCAR Blue

Locatie

COFIRES Expert S.R.L.
Strada Clucerului, nr. 55, sector 1,
Bucuresti

Orar

Luni - Joi:
9:00 - 18:00
Vineri:
9:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis

Contactati-ne!

Tel:
(+4021) 222.04.19
Email:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.